Je bent hier:

Reünisten Commissie

De Reünisten Commissie is verantwoordelijk voor het contactonderhoud met de oud-leden. Zij doen dit in samenwerking met de Ab-Actis Externi. Dit jaar zullen ze met de CCB een strategisch plan bedenken om het reünistennetwerk optimaal te benutten.

Omschijving

De Reünisten Commissie is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van borrels en het Mei Feest, maar ook voor het contact met de reunisten en voor het uitbrengen van het Reünistenblad 'de Reünist'.

Lustrum

Dit jaar zal het takenpakket van de Reünisten Commissie nog ietwat uitgebreider en dus uitdagender zijn dan normaal. Tijdens het Lustrum organiseert de Reünisten Commissie namelijk de kerkdienst tijdens de opening en staat deze de Vip-Reünisten bij met de Reünistendag.

Je zult met deze commissie dus leren om grote evenementen te organiseren voor meer dan 1000 man en een groot netwerk opbouwen.

Functieomschrijving

De Reünisten Commissie wordt m.u.v. de Praeses niet op functie gevraagd. Wanneer de commissie rond is wordt er één Quaestor aangesteld en worden de overige taken, zoals het uitbrengen van het reünistenblad, onder de overige commissieleden verdeeld.


Meld je hier aan!Wie?

Derde- en vierdejaars Laurentianen.

Commissieperiode

De commissieperiode van de Reünisten Commissie loopt van september t/m juli van het volgende jaar, en duurt dus een volledig kalenderjaar. 


Meld je hier aan!