Je bent hier:

Welkom op de website van de Commissie Commerciële Betrekkingen!

De verbinding tussen het bedrijfsleven en Laurentius

De Commissie Commerciële Betrekkingen fungeert als brug tussen R.S.V. Sanctus Laurentius en het bedrijfsleven wanneer het gaat om zakelijke samenwerkingsverbanden en de relatie tussen onze leden en bedrijven. Wij staan in contact met het bedrijfsleven en faciliteren mogelijkheden voor de leden van Laurentius.

Onze commissie organiseert activiteiten die aansluiten bij de interesses van onze leden. Hierdoor kunnen onze gemotiveerde studenten in contact komen met eventuele toekomstige werkgevers. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn inhousedagen, bedrijvendiners, workshops, trainingen en cases. De CCB is het aanspreekpunt wanneer het gaat om on- en offline exposure binnen Laurentius. Uiteraard is er ook ruimte voor activiteiten naar eigen invulling. Daarnaast organiseren wij de Laurentius Carrière Week die volledig in het teken staat van het verbinden van bedrijven met onze leden. 

Wij bieden studenten aan die worden opgeleid in verschillende studierichtingen en deelnemen aan verscheidene subverenigingen. Een samenwerking met R.S.V. Sanctus Laurentius resulteert dus voor een bedrijf in het bereiken van een groot en aansluitend publiek. 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Laurentius, neem dan contact op:

mailadres: ccb@laurentius.nl, het telefoonnummer: 010-4535777 of onze sociale media kanalen. 


Groep_serieus3204.jpeg

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Laurentius, neem dan contact op:
Partners 

Voorbeelden van bedrijven die u voorgingen zijn: Deloitte, Beequip, FrieslandCampina, KPMG en TOPdesk. Daarnaast werken wij ook samen met midden- en klein bedrijven en staan we open voor samenwerkingen met studieverenigingen. 

KPMG-LOGO.jpg
slimacademy.6e4de291-cf12-4521-8725-b76b4f8f8d41
accenture.png
Bohemian_Birds_-_Logo.jpg
ey.png
marsh.jfif