Je bent hier:

Commissies doen op Laurentius

Gedurende de Laurentius-tijd kunnen leden zich ontplooien op sociaal, organisatorisch en creatief vlak door deel te nemen aan een commissie. Met een groep, variërend van drie tot ongeveer vijftien mensen, kunnen er verschillende evenementen of andere zaken worden gerealiseerd.


Een commissie bestaat uit zowel mannen als vrouwen, waarmee een fantastische tijd wordt beleefd en vriendschappen voor het leven worden gemaakt. Ervaringen, welke in een commissieperiode worden opgedaan, zullen waardevol blijken en blijven gedurende de rest van je leven. 


Laurentius biedt elk jaar zo’n 150 commissieplekken voor leden die graag een nieuwe uitdaging aangaan. Sommige commissies zijn doorlopend, dit betekent dat de Laurentianen hierin meer dan één jaar deelnemen. Ook zijn er parttime commissies te onderscheiden van fulltime commissies. Bij deze laatste groep commissies zitten de commissieleden gedurende een aantal maanden op de Sociëteit om te functioneren.


Op deze website kun je de verschillende commissies die Laurentius rijk is bekijken. Er staat omschreven wat de commissies inhouden, welke functies er te bekleden zijn, wanneer de commissie loopt en wie er op dit moment lid zijn van die commissie. Kijk lekker rond en geef je op voor de commissie die jou trekt!