Je bent hier:

Stichting Laurentiaan voor het Leven


Stichting Laurentiaan voor het Leven (Voorheen: Vereniging Oud Leden), behartigt de belangen van de ruim 3000 reünisten die Laurentius rijk is. Vanaf het zesde Laurentius jaar, krijgt men de status 'reünist'. De stichting werkt nauw samen met het College van Bestuur en zo worden er elk jaar verscheiden reünistenactiviteiten georganiseerd zoals borrels en het Meifeest. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan bij de vijfjaarlijkse lustra.

Verder zijn er door het jaar heen verschillende reünistenactiviteiten, zoals de Jong-reünistenborrel, de Eurekaweekborrel en natuurlijk Het Meifeest. Als je reünist bent, wordt je hier via de mail en reünistenfacebookgroep van op de hoogte gehouden. 


LR_180519_MarreTramper-35.jpg
LR_180519_MarreTramper-51.jpg
LR_180519_MarreTramper-115.jpg


Iedere Laurentiaan heeft een mooie tijd gehad bij Laurentius en zoals wij zeggen ‘Student ben je voor even, Laurentiaan voor het leven!’ Als reünist is het mogelijk om langs te komen bij de sociëteit. De standaard borrelavonden zijn op dinsdag en donderdag. Iedere reünist is altijd welkom om even op bezoek te komen, wel waarderen wij het ten zeerste als het wordt aangegeven bij de Ab Actis Externi door te mailen of te bellen naar 010-4535777.

Ben je nog geen reünist, dan kan je je aanmelden. Weet je niet zeker of je reünist bent, mail dan naar bestuur@laurentius.nl.