Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.

Je bent hier:

Let op! De website is op 1 juni van 20.00 tot circa 00.00 niet beschikbaar door onderhoud vanuit Congressus. 

Welkom!

Welkom op de Eurekaweek website van de studentengezelligheidsvereniging Laurentius!

Dit jaar vindt de Eurekaweek plaats van maandag 17 augustus t/m donderdag 20 augustus 2020! Deze week is het begin van de mooiste tijd van je leven!

Speciaal voor iedereen die in één van onze huizen logeert, hebben wij een extra programma georganiseerd dat op zondag 16 augustus plaatsvindt.

Daarnaast organiseren wij dit jaar op vrijdag 26 juni 2020 het pré-eurekaweekfeest! Door hierbij te zijn, kun je alvast een voorproefje nemen van het échte studentenleven. Je hoeft hiervoor geen kaartjes te kopen, toegang tot het feest in namelijk GRATIS! Op deze avond is het ook al mogelijk om te logeren in een van onze verenigingshuizen.

Lijkt het jou wat om te komen logeren in een van onze verenigingshuizen, klik dan hier en geef hierbij aan of je wilt slapen gedurende het pre-eurekaweekfeest en/of de Eurekaweek.

Wij wensen je alvast heel veel plezier tijdens de Eurekaweek en we zien je graag op ons terras en tijdens de feesten op Laurentius!

De Eurekaweekcommissie 2020