Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.

Je bent hier:


Welkom!

Welkom op de Eurekaweek website van de studentengezelligheidsvereniging Laurentius!

Dit jaar vindt de Eurekaweek plaats van maandag 19 augustus t/m donderdag 22 augustus 2019! Deze week is het begin van de mooiste tijd van je leven!

Speciaal voor iedereen die in één van onze huizen logeert, hebben wij een extra programma georganiseerd dat op zondag 18 augustus plaatsvindt.

Daarnaast organiseren wij dit jaar op vrijdag 28 juni 2019 het pré-eurekaweekfeest! Door hierbij te zijn, kun je alvast een voorproefje nemen van het échte studentenleven. Je hoeft hiervoor geen kaartjes te kopen, toegang tot het feest in namelijk GRATIS! Op deze avond is het ook al mogelijk om te logeren in een van onze verenigingshuizen.

Lijkt het jou wat om te komen logeren in een van onze verenigingshuizen, mail dan Tanja naar eurekaweek@laurentius.nl of klik hier en geef hierbij aan of je wilt slapen gedurende het pre-eurekaweekfeest en/of de Eurekaweek.

Wij wensen je alvast heel veel plezier tijdens de Eurekaweek en we zien je graag op ons terras en tijdens de feesten op Laurentius!

De Eurekaweekcommissie 2019