Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.

Je bent hier:

Lid worden?

Welkom!

De inschrijvingen dit jaar zijn op twee momenten geopend: vrijdag 5 juli 2024 en tijdens de Eurekaweek op 19, 20 en 21 augustus. Wil je je op vrijdag 5 juli al inschrijven? Check onze instagrampagina voor de nieuwe updates (@eurekaweek.laurentius). 

Voor de inschrijving op beide momenten is een persoonlijk gesprek nodig, dus je zal fysiek aanwezig moeten zijn op het pand. Helaas zal er dit jaar weer met een loting gewerkt worden, omdat er geen plek is voor alle inschrijvers. 

Wat moet je meenemen om je in te schrijven?
•    Geldig ID/paspoort/rijbewijs
•    Zorgverzekeringspas
•    Pinpas (zorg dat er genoeg geld op je rekening staat om de inschrijfkosten te voldoen, als je wordt uitgeloot wordt dit geld automatisch teruggestort)
•    Collegekaart of bewijs van inschrijving 
•    Collegerooster van je verplichte lessen aug/sept 2024 (niet erg als je dit nog niet weet)

De kennismakingstijd zal plaatsvinden van zaterdag 24 augustus t/m zondag 1 september. Mocht je nog vragen hebben omtrent de inschrijving, stuur dan even een mailtje naar eurekaweek@laurentius.nl.

LET OP: er geldt een leeftijdsgrens. Als je op zondag 17 september 18, 19, 20 of 21 jaar oud bent, dan mag je je inschrijven. Je mag dus op zijn vroegst op maandag 18 september 22 jaar worden. Als je eerder dan deze datum 22 jaar bent, dan mag je je helaas niet inschrijven.