Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.

Je bent hier:

Lid worden?

Welkom!

De inschrijvingen dit jaar zijn op twee momenten geopend: vrijdag 1 juli 2022 en gedurende de hele Eurekaweek van 15 t/m 18 augustus. Wil je je op 1 juli al inschrijven? Check dan de inschrijfpost op onze instagrampagina (@eurekaweek.laurentius). 

Voor de inschrijving op beide momenten is een persoonlijk gesprek voor nodig, dus je zal fysiek aanwezig moeten zijn op het pand. Helaas zal er dit jaar weer met een loting gewerkt worden, omdat er geen plek is voor alle inschrijvers. 

Wat moet je meenemen om je in te schrijven?
•    Geldig ID/paspoort/rijbewijs
•    Zorgverzekeringspas
•    Pinpas (zorg dat er genoeg geld op je rekening staat om de inschrijfkosten te voldoen, als je wordt uitgeloot wordt dit geld automatisch teruggestort)
•    Collegekaart of bewijs van inschrijving 
•    Collegerooster van je verplichte lessen aug/sept 2022 (niet erg als je dit nog niet weet)

Wat betreft de kennismakingstijd, de exacte data hiervoor zijn nog niet bekend. Houd in ieder geval de 12 dagen na de Eurekaweek vrij! Mocht je nog vragen hebben omtrent de inschrijving, stuur dan even een mailtje naar eurekaweek@laurentius.nl.