Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.

Je bent hier:

Huizen

Laurentius heeft ruim veertig verenigingshuizen, die zich vooral bevinden in het gezellige Kralingen en het centrum! De grootte van de huizen varieert van drie tot twaalf personen en zijn zowel gemengd als ongemengd. Het leuke aan wonen in een verenigingshuis is dat je snel mede-laurentianen leert kennen uit verschillende jaren, die jou goed wegwijs kunnen maken in Rotterdam en jou kunnen helpen met bijvoorbeeld je studie! Samen met je huis organiseer je een jaarlijks huisdiner, huisweekend of zelfs een groot huisfeest!

Elk jaar hebben huizen weer nieuwe huisgenootjes nodig, dus als je lid wordt bij Laurentius is de kans groter dat je snel een kamer vindt! Lijkt je dit wat? Houd onze instagram goed in de gaten voor het kameraanbod!

Wil je graag ervaren hoe het is om in een studentenhuis te wonen? Schrijf je dan in als logee van één van onze huizen! Stuur een mailtje naar Sharon via eurekaweek@laurentius.nl.