Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.

Je bent hier:

Commissies

Laurentius biedt talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen naast je studie. Zo zijn er verschillende commissies waar jij je voor in kan zetten! Het doen van een commissie houdt in dat je, samen met andere gasten en chicks, evenementen neerzet. Één van die evenementen is bijvoorbeeld Goudkoorts, onze jaarlijkse 3-daagse feestweek ter ere van de verjaardag van de vereniging. Andere voorbeelden van commissies zijn de Eurekaweekcommissie of de Commissie Commerciële Betrekkingen.

Een ander voorbeeld van een commissie is de Voormekaar commissie. Onder leiding van onze leden, zet de Voormekaarcommissie zich in voor de minderbedeelden van Rotterdam, zowel jong als oud! Elk jaar zet deze commissie zich in om een daklozendiner of speciale dag met Stichting Bont te organiseren, te wandelen met ouderen of andere leuke activiteiten met hun te doen! Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van activiteiten van deze commissie! Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om je in te zetten op onze vereniging en zo tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de maatschappij!WhatsApp_Image_2022-05-02_at_4.15.59_PM.jpeg