Je bent hier:

Samenwerking


De Commissie Commerciële Betrekkingen (CCB) is het aanspreekpunt binnen onze vereniging wanneer het gaat om zakelijke samenwerkingsverbanden, met zowel huidige als nieuwe partners. 

De commissie bestaat uit zes personen die zich een jaar lang inzetten voor onze vereniging. Ze zijn voornamelijk bezig met het organiseren van oriënterende activiteiten, waardoor onze leden hun interesses kunnen ontdekken en in contact kunnen komen met eventuele toekomstige werkgevers. Dit gebeurt door het organiseren van Inhousedagen, workshops, business diners en cases.

Verder is de CCB het aanspreekpunt wanneer het gaat om exposure binnen onze vereniging. Het is dan ook mogelijk om onze leden op verschillende manieren te bereiken.

De opbrengsten die de CCB genereert worden gebruikt voor het organiseren van verschillende grote activiteiten en projecten binnen onze vereniging, zoals de Eurekaweek, de almanak, Goudkoorts en het Vrijheidsfestival.

Bent u geinteresseerd in een samenwerking met Laurentius, neem dan contact op middels het volgende e-mail adres: ccb@laurentius.nl, het telefoonnummer: 06-53974155 of de facebookpagina

De Commissie Commerciële Betrekkingen 2016-2017

Paulyne Duin

Florentijn Gelling

Britt van der Velden

Lieke van Slingerland

Duco Halenbeek

Jaap van StrienCCB-groepsfoto.jpg
Commissie Commerciële Betrekkingen 2016-2017