Je bent hier:

Laurentius en COVID-19

Onze functie is het koppelen van bedrijven aan leden. Dit hebben we de afgelopen tientallen jaren gedaan doormiddel van borrels, diners, inhousedagen en andere evenementen. Helaas is dit jaar de situatie anders dan voorgaande jaren. Uiteraard zijn wij nog steeds bezig met het organiseren van (online) evenementen en zijn wij te bereiken voor promotie van uw bedrijf. Hierbij garanderen wij het in acht nemen van de RIVM-maatregelen.

Wat betekent dit voor ons? 

Wij zullen ten alle tijden bij ieder evenement de RIVM-maatregelen waarborgen en verzekeren daarmee voor zowel leden als bedrijven dat het veilig is om naar een door de Commissie CommerciĆ«le Betrekkingen georganiseerd evenement te komen. Wanneer de overheid geen evenementen toelaat, zullen wij deze ook niet fysiek laten plaatsvinden.

Wat betekent dit voor onze partners?

Wij garanderen dat onze evenementen 'coronaproof' gehouden worden maar natuurlijk laten wij de mogelijkheid bij het bedrijf om het evenement te verplaatsen of te digitaliseren. 

Online

Naast het handhaven van de maatregelen op onze fysieke evenementen zijn wij op zoek gegaan naar interessante online mogelijkheden. Neem contact met ons op om te bespreken wat aansluit bij uw bedrijf.

Wij kijken er naar uit om samen te kijken wat een passende samenwerking is voor het bedrijf en de verenging!


Kom met ons in contact!

mg_5160.jpg