Je bent hier:

Almanak Commissie

Profiel

Wil jij de jaarlijkse Almanak ontwerpen? Ben jij goed op de hoogte van wat er speelt op de kroeg? Wil jij fulltime zitten tijdens de actiefste kroegperiode en tijdens het lustrumjaar? Meld je dan aan voor de Almanak Commissie!

Functies


Praeses

Als Praeses van de Almanak Commissie ben je de vliegende keep en bewaar je het overzicht. Jij hebt het contact met de drukker en het CvB. Je begeleidt je commissie op zowel functioneel als persoonlijk vlak.  Als Praeses leer je leiding te geven aan een team en dit team op functioneel vlak te managen, maar ook hoe je dit team kan blijven motiveren door successen te vieren en leuke dingen met elkaar te doen!


Vice-Praeses / Ab Actis

Als Vice-Praeses / Ab Actis van de Almanak Commissie ben je hoofdverantwoordelijk voor het contact met (oud-)leden, alle AHC verenigingen en onder andere Burgemeester Aboutaleb en de Rector Magnificus! Je bent het aanspreekpunt voor de hele vereniging en verzamelt het grootste deel van de inhoud voor het boek. Naast het contact zorg jij voor onder andere de feuten enquête, de promo voor het almanakfeest en organiseer je de externe borrel met alle AHC Almanakcommissies. Door al deze taken verbeter je je sociale vaardigheden, leer je goed plannen en doortastend te zijn om de inhoud te verzamelen.


Quaestor (2x)

Als Quaestor van de Almanak Commissie ben je verantwoordelijk voor de financiële kant van de Almanak Commissie. Je stelt de begroting op, loopt acquisitie, doet de inkopen voor het Almanakfeest en verzorgt de goodiebag. Het is erg belangrijk dat er veel geld wordt opgehaald, omdat dit direct terug te zien is in het boek, bijvoorbeeld door speciale effecten en een mooie kaft. Als Quaestor leer je veel verschillende contacten te onderhouden, krijg je sales training, verbeter je je sales en coldcalling vaardigheden en organiseer je activiteiten met de sponsors, zoals een borrel bij Beurs e.d. 


Lay-Out (2x)


Als Lay-Outer van de Almanak Commissie ben je verantwoordelijk voor het totale uiterlijk van de Almanak. Je werkt veel samen met de andere lay-outer en jullie zullen samen overzichtelijk, geordend en oplossingsgericht te werk moeten gaan. Je leert werken met Indesign en zult een goed gevoel voor opmaak en design ontwikkelen. Als Lay-Outer is je geleverde werk direct zichtbaar en geef jij je eigen draai aan de Almanak. Naast het boek, zijn de Lay-Outers ook verantwoordelijk voor de marketing van de Almanak d.m.v. de opmaak van alle posters, stickers, de acquisitiefolder, etc. 

Wie

3e, 4e en 5e jaars Laurentianen


Wanneer

Parttime: 

Augustus 2019 en januari 2020

Fulltime:

September 2019 t/m december 2019


Almanak_commissie_2019.jpeg
Almanak Commissie 2018

Praeses: Nadeche Douma

Vice-Praeses / Ab Actis: Vera Smit

Quaestor (2x): Boudewijn Dikkers en Thijmen van der Put

Lay-Out (2x): Claire Becks en Jelle Grootenboer