Je bent hier:

Structuur

Laurentius kent verschillende horizontale en verticale verbanden, waardoor men in contact komt met veel verschillende leden uit verschillende jaren.

In het eerste jaar vormt een lid een ongemengde jaarclub van ongeveer veertien jongens of meiden. Eventueel kan deze club lid worden van één van de verticalen die er op Laurentius zijn. In het tweede jaar is er voor Laurentianen de mogelijkheid om individueel bij een dispuut te gaan, waar een lichting wordt gevormd met mensen uit jouw eigen jaar van gemiddeld vijf tot negen meiden of jongens. Naast deze verbanden kunnen leden zichzelf ook aanmelden voor een commissie. Er zijn vele uiteenlopende commissies actief op Laurentius waar je jezelf parttime of fulltime kunt ontwikkelen door iets te organiseren of een gaaf evenement neer te zetten! 

De vereniging en sociëteit worden geleid door een College van Bestuur. Deze bestaat uit acht Laurentianen die zich een jaar lang zullen inzetten voor de vereniging en haar leden. 

Bovendien is Laurentius lid van het Aller Heiligen Convent waar tien vereniging uit tien verschillende steden bij aangesloten zijn en waar verschillende leuke activiteiten door én voor worden georganiseerd!