Je bent hier:

Stichting Voormekaar

Stichting Voormekaar is opgericht in september 2013 met als doel het helpen van minder bedeelden in de samenleving van Rotterdam en omstreken in samenwerking met studentenvereniging R.S.V. Sanctus Laurentius. Dit gebeurde al een aantal jaren door de Rotterdam Project Dag commissie, en zal nu verder uitgebreid worden door de stichting Voormekaar. De belangen liggen enerzijds bij het leveren van een maatschappelijke bijdrage aan de regio en anderzijds bij het bevorderen van betrokkenheid van studenten in deze maatschappij. Dit gebeurt door middel van projecten georganiseerd door studenten van Laurentius, zoals een Daklozen Diner of een Charity Dag. In de toekomst worden het aantal projecten uitgebreid en bekender gemaakt in Rotterdam.

De Voormekaar Commissie die de projecten organiseert is een commissie van met leden van Laurentius. Stichting Voormekaar financiert, controleert en werft fondsen en donateurs. Zij heeft als voornaamste taak ervoor te zorgen dat de Voormekaar Commissie zelf zo veel mogelijk kan focussen op de organisatie en uitvoering van de projecten.

Wil je meer weten of over Stichting Voormekaar? Neem een kijkje op www.stichtingvoormekaar.nl of like onze Facebook pagina www.facebook.com/voormekaarrotterdam.