Welkom op de EW-website van studentengezelligheidsvereniging R.S.V Sanctus Laurentius. Voor de website van de officiële organisatie van de Eurekaweek (Erasmus Universiteit) klik hier.


Kom slapen in een Laurentiushuis!


Nog geen kamer in Rotterdam maar wel heel erg benieuwd naar het wonen in een verenigingshuis? Kom dan slapen in één van onze dertig gemengde of ongemengde huizen! Zo leer je meteen de andere logees kennen, die waarschijnlijk net als jij de Eurekaweek lopen.

Bovendien is dit de allerleukste manier om het studentenleven al een beetje te leren kennen! De huisgenoten helpen jou namelijk al een beetje met wegwijs worden in de stad, het uitgaansleven en zij kunnen jou alles vertellen over het lid zijn bij Laurentius! Met het huis waar jij zal slapen ga je naar een huisfeest, maak je huiseten mee en beleef je heel veel gezelligheid.

Tot slot is slapen bij een Laurentiushuis in de Eurekaweek helemaal GRATIS! Onwijs leuk dus en misschien houd je er zelfs wel een kamer aan over!

Lijkt je dit wat? Geef je dan zo snel mogelijk op door je in te schrijven via deze inschrijfportal!

Heb jij al bevestiging gekregen voor een slaapplek? Voeg dan op Facebook het account Logeren Eurekaweek Laurentius Tanja toe en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes voor de slapertjes. 

Ook voor verdere vragen kun je altijd even mailen, of bellen naar 010-4535777.  Openbare evenementen